-
اینفوگرافیک / تأثیر مصرف روزانه ویتامین c در بدن انسان
ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته میشود، به طور طبیعی در برخی مواد غذایی وجود دارد، به برخی خوراکیها افزوده میشود و همچنین به شکل مکملهای غذایی در دسترس است و مصرف روزانه آن عوارض و فوایدی دارد. در این اینفوگرافیک به تأثیرات مصرف روزانه ویتامین ث اشاره شده است.
-
محققان اعلام کردند
پیشگیری از مشکلات ریوی با مصرف ویتامینها امکانپذیر است
دریافت ویتامین کافی از طریق رژیم غذایی (در صورت لزوم مکمل مولتیویتامین) یکی از بهترین روشها برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.
-
میوه و سبزی های رنگارنگ؛ اکسیر طبیعی تقویت سیستم ایمنی بدن
مصرف روزانه میوه و سبزی به دلیل دارا بودن مواد مغذی گوناگون از جمله ویتامینهای A، B، C، املاح معدنی، آهن، منیزم، پتاسیم و موادآنتی اکسیدانی همچون فلاونوئید و کارتنوئید میتواند ما را در برابر بیماریهای زیادی بخصوص کرونا بیمه کند.
-
با این میوهها و سبزیها، سیستم ایمنیتان را در برابر کرونا تقویت کنید
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: به جای مصرف مکملهای گران، با سبزی و میوه های فصل پاییز و زمستان، سیستم ایمنی خود را در برابر کرونا تقویت کنید.
-
راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران کرونا
عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه با توجه به دستورات غذایی ساده می توان سیستم دفاعی بدن را همیشه آماده نگه داشت، گفت: برای تقویت سیستم دفاعی بدن نباید در مصرف مواد غذایی و مکمل ها تفریط کرد و بدن را در شرایط مخاطره و در معرض عوارض مختلف قرار داد.
-
در یک مطالعه عنوان شد
عاملی که میتواند بروز زخمهای آفتی را افزایش دهد
نتایج به دست آمده از یک پژوهش نشان داد که کمبود ویتامین B12، فولات و فریتین در بزاق ممکن است در افزایش زخمهای آفتی عودکننده موثر باشد.
-
رژیم غذایی استاندارد در شرایط کرونا
کارشناس تغذیه میگوید: در برنامه غذایی روزانه دو اصل تعادل و تنوع باید رعایت شود که تعادل به معنای مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی موردنیاز برای حفظ سلامتی بدن و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در ۶ گروه اصلی قرار دارند.
-
اجرای برنامه مکمل یاری ویتامین A کودکان برای پیشگیری از کرونا
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از اجرای برنامه مکمل یاری با مگادوز ویتامین A برای کودکان دو تا پنج سال جهت پیشگیری از کرونا خبر داد.
-
یک متخصص تغذیه عنوان کرد
نقش ویتامین و پروبیوتیک در بهبود کرونا/ مایعات گرم زیاد مصرف شود
یک متخصص تغذیه، با بیان اینکه هنوز ویژگی های ویروس کرونا شناخته شده نیست و نمی توان با قاطعیت درباره عوارض آن سخن گفت، اظهار کرد: مصرف خودسرانه مکمل های ویتامینی و پروبیوتیک ها برای تقویت سیستم ایمنی توصیه نمی شود.
-
چالش تولید فرآوردههای غذایی زیرپلهای/ثبت محصولات غذایی تولید داخل در سامانه تیتک؛ به زودی
مدیرکل فٰرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به تولید زیرپلهای و تقلبی برخی مواد غذایی گفت: این محصولات نام و نشان و مجوز هم ندارند. در این گرانی و شرایط اقتصادی خاص، عدهای سودجو ممکن است تاریخ مصرف یا انقضای محصولات را تغییر و یا بسته بندیها را تعویض و یا مواد نامرغوب به بازار عرضه کنند که این مراکز به محض اینکه از سوی مردم گزارش شود و یا بازرسان در سطح عرضه با آن مواجه شوند، بلافاصله پلمب و محصولاتشان جمع آوری میشود.
-
فواید خرما برای سلامت کودکان
خرما از جمله مواد غذایی مغذی است که منبع خوبی از مواد معدنی همچون آهن، کلسیم، سدیم، منیزیم، پتاسیم و روی به حساب می آید.
-
عوارض کمبود برخی ویتامینها برای بدن
پزشکان آمریکایی تاکید دارند با وجود اهمیت مصرف ویتامینها و ریزمغذیها برای حفظ سلامت بدن، آمارها نشان میدهد که "۹۴ درصد" از افراد سالمند در این کشور دچار کمبود ویتامین D هستند.
-
رئیس گروه بهبود تغذیه جمعیت آذربایجان شرقی:
دریافت ناکافی ویتامینها احتمال ابتلا به کرونا را افزایش میدهد
رئیس گروه بهبود تغذیه جمعیت آذربایجان شرقی با اشاره به نقش ویتامینها و مواد معدنی، گفت: دریافت ناکافی ویتامینها و مواد معدنی احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای تنفسی و کرونا را افزایش میدهد.