100% گارانتی شیرینی رولت مثل قنادی و رازهای ناگفته آن از الف تا ی persian Rolet _ Episode 36

تعداد لایک های ویدئو : 2507

تعداد دیسلایک های ویدئو : 191

تعداد مشاهده ویدئو : 140641

منتشر شده توسط کانال : آشپز باش با نیلوفر آشپزی با نیلوفر

مشاهده بصورت مستقیم (یوتیوب)

در صورتی که ویدیو مورد نظر با دیدئو پخش نشد شما میتوانید با استفاده از پخش کننده اصلی یوتیوب آن را مشاهده نمایید. (پلیر اصلی یوتیوب در سمت راست این متن قرار گرفته است.)

توضیحات

کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است
با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشید
در کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من … بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد … نیلوفر
======================================================
در این ویدئو به شما عزیزان از الف تا ی … جهت پخت شیرینی رولت آموزش داده می شود … کاری تک و بی همتا ، دیگر نیاز نیست نگران خراب شدن و یا خرد شدن رولت خود باشید … فقط تا آخر ویدئو را خوب بیننده باشید بعد خود نتیجه را خواهید دید

شیرینی رولت
سینی رولت 45 در 30 30×45

در صورت نبود نشلسته ذرت به همان میزان آرد استفاده کنید اما نشاسته ذرت باعث تردی بیشتر می شود
مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ درشت
30 گرم آرد کیک
30 گرم نشاسته ذرت
40 میلی لیتر روغن مایع
40 میلی لیتر شیر سرد
70 گرم شکر ریز
1 قاشق چایخوری وانیل اگسترکت
1 قاشق چایخوری سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری عسل
کمی کره بدون نمک جهت چرب کردن سینی رولت

درجه فر:
160 درجه سانتی گراد
320 درجه فارنهایت

12- 14 دقیقه زمان پخت
حرارت از بالا و پایین باشد و فن فر حتما خاموش باشد
خامه شیرین شده ( خامه قنادی )

35% خامه 280 میلی لیتر
پودر شکر 30 گرم
1/2 قاشق چایخوری یا 1 قاشق غذاخوری گلاب
وانیل اسانس 1/4 قاشق چایخوری
یا
وانیل اگسترکت 1 قاشق چایخوری
ingredients :
large eggs 4 each egg with shell 60 – 63 g
30 g flour cake
30 g of corn starch
40 ml of liquid oil , sunflower
40 ml cold milk
70 grams of caster sugar
1 teaspoon Vanilla Extract
1 teaspoon white vinegar
1 tbsp honey
A little unsalted butter to grease the roulette tray

Oven curd
160 ° C
320 degrees Fahrenheit

12-14 minutes cooking time
The heat up and down ” on ” and the fan should be off

Sweet Cream (cream chantilly )

35% Double cream, 280 ml
Sugar powder / Icing sugar 30 g
1/2 teaspoon full or 1 teaspoon of rose water
Vanilla essence 1/4 teaspoon
Or
Vanilla Extract 1 teaspoon

  • تمامی حقوق این ویدئو متعلق به وبسایت یوتیوب و کاربر آشپز باش با نیلوفر آشپزی با نیلوفر میباشد و دکتر تیز هیچگونه مسئولیتی در قبال محتوای آن نخواهد داشت.
  • در صورتی که ویدئو شما توسط پلیر دیدئو پخش نشد، میتوانید از پلیر اصلی یوتیوب (قابل استفاده برای کاربران خارجی) استفاده کنید.

امتیاز ویدئو (از پنج نمره) : 4.65
تاریخ انتشار ویدئو : 2018-03-22 16:16:43
کلمات کلیدی مرتبط با این ویدئو :
پروانه جوادی

منتشر شده توسط رسانه تصویری دکتر تیز

منبع یوتیوب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

8a7eb802